Magazin

Svi pričaju o tome: Procurili detalji odnosa francuskog predsjednika i njegove 25 godina starije žene

Najnovija biografija francuskog predsjednika Emmanulea Macrona daje jedan potpuno novi uvod u njegov odnos sa suprugom Brigitte, koja je od njega starija 25 godina.

Francuska novinarka i spisateljica Gaël Tchakaloff, koja je inače bliska prijateljica Macronovih od 2016. godine, pratila je njihove živote tokom posljednjih godinu i po te sve to pretočila u biografiju naziva “As Long as We're Together”, koja je u Francuskoj objavljena ovih dana.

Knjiga koja službeno nije autorizirana s njihove strane, ali sadrži izjave 68-godišnje Brigitte, kao i 43-godišnjeg predsjednika portretira ih kao par koji sve radi zajedno i boji se činiti bilo što bez znanja onog drugog.

Gaël tvrdi da je fascinirana njihovom ljubavnom pričom i otkriva da Emmanuel telefonira svojoj supruzi svakih sat i po. U međuvremenu su izvori, koji su htjeli ostati anonimni, potvrdili da je Gaël otkrila srž njihova odnosa, te da je Brigitte posvećena samo suprugovu uspjehu.

PROČITAJTE  Reakcije na Severinin intervju: "Ovo je strava i užas, neka si konačno progovorila"

I predsjednikova majka Francoise Nogues autorici je ekskluzivno otkrila sve detalje bliskog odnosa sa snahom.

Sve to se očito isprva nije svidjelo predsjedniku jer Gaël tvrdi da se našla na crnoj listi njegovog tima, i to nakon što je objavila namjeru da napiše knjigu. No, za nju se zauzela sama Brigitte zbog koje je dobila dopuštenje da prati nju i Emmanuela gdje god išli.

“Pričaju kada i koliko mogu, danju i noću. Njezin se ured nalazi u ženskom krilu prizemlja Jelisejske palače, a njegov je na prvom spratu pa se često viđaju”, objasnila je Gaël, čija će knjiga sigurno postati hit u rekordnom vremenu.Povezani postovi: