Sada vam donosimo nešto novo, a to je tajna moć privlačenja i manifestacija uz pomoć broja 369. Tehnika je izuzetno jednostavna
Magazin

Tajna moć privlačenja koju je koristio i Nikola Tesla: Broj 369 ispunjava želje

Postoje razne tehnike, alati i načini da ostvarite svoje želje, kao što su izrada mape želja (vision board), vizualizacija i korištenje afirmacija. Ako ste već isprobali neke od ovih tehnika, sada vam donosimo nešto novo, a to je tajna moć privlačenja i manifestacija uz pomoć broja 369.

Tajna moć privlačenja: Tehnika je jednostavna

Tehnika je izuzetno jednostavna, a utječe na vašu podsvijest, motivira, jača fokus i aktivira zakon privlačenja. Zasniva se na tome da zapišete na papir ili u bilješke na mobilnom telefonu ono što želite u svom životu, 3 puta ujutro, 6 puta u tokom dana i 9 puta navečer. Osim što motivira, tehnika s brojem 369 u skladu je sa zakonom privlačenja svemira, jer nam skreće pažnju na ono što zaista želimo u svom životu. Ako mislite o pozitivnim stvarima i željama, onda će se one ostvariti. Istovremeno, ako mislite samo na negativno, to i privlačite u svoj život.

Ali zašto baš broj 369? U 20. stoljeću, čuveni izumitelj Nikola Tesla prvi je izrazio ideju da su 3, 6, 9 moćni brojevi za manifestaciju. Broj 3 ovdje predstavlja našu vezu sa svemirom i kreativni izraz, 6 se odnosi na unutrašnju snagu i ravnotežu, dok 9 predstavlja naše ponovno rođenje (odnosno odbacivanje onoga što nam više ne služi i preobražaj u ono što zaista trebamo postati).

Ako želite ostvariti želju uz pomoć broja 369, za početak, najprije jasno odredite koja će to želja biti. Nakon toga, smislite osobnu afirmaciju koja se odnosi na vašu želju, kao da se želja već ostvarila. Na primjer, ako želite napredovati na višu poziciju u kompaniji, afirmacija bi trebala zvučati: “Dobio sam visoku poziciju u kompaniji u kojoj radim”. Ako želite više novca, onda “Moj prihod raste svaki dan”. Ili “Zaradila sam i dobila 10 tisuća KM kao dar za svoj trud.”

Doživite je kao da se ispunjava

Nakon što osmisllite svoju afirmaciju, zapišite je 3 puta nakon što se probudite. Zatim 6 puta tokom dana i 9 puta navečer ili prije spavanja. Preporučljivo je da u vrijeme pisanja vizualizirate to što želite dobiti. Nakon pisanja zatvorite oči i maštajte o svojoj želji. Doživite je kao da se ispunjava, ovdje i sada.

Kad započnete prakticirati ovu tehniku, obratite više pažnje na razne prilike, pozive. Ili znakove koji vas mogu dovesti do određenog mjesta ili do određene osobe. Zapamtite, kada se fokusiramo na ono što želimo privući i poduzmemo usklađene akcije da bismo to postigli, možemo sebi pomoći da to i dobijemo. A tehnika s brojem 369 nam u tome može pomoći.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare