Svijet

‘Tajna Putinova kći‘ pojavila se u javnosti: Majka joj je bila čistačica, a onda se domogla novca

Djevojka za koju se tvrdi da je tajna kći Vladimira Putina pokrenula je vlastiti modni brend te organizirala modnu reviju u Sankt Peterburgu.

Luiza Rozova (18), poznata i kao Elizaveta Krivonogikh, studentica je također tražena i kao DJ u popularnim noćnim klubovima.

Njen modni brend se zove 123th Ave, a komadi su prikazani u carskoj palači iz 18. stoljeća. Brend nudi, kako je objasnila, ‘amatersku odjeću za svaki dan’. I sama Luiza Rozova pojavila se na kraju revije pred publikom noseći masku, a ova ju je nagradila gromoglasnim aplauzom.

68-godišnji predsjednik Rusije Elizavetu nikada nije priznao kao svoju kćerku. Priča se da ju je dobio sa Svetlanom Krivonogikh (45), bivšom čistačicom koja se u međuvremenu obogatila te sada vodi noćni klub.

Šuška se da su Svetlana i Putin imali romansu tokom njegovom prvog mandata. Njegova navodna bivša ljubavnica sada je multimilionerka te posjeduje noćni klub s erotskim plesačicama. Elizavetino srednje ime navodno je Vladimirovna – što ukazuje na to da se njezin otac zove Vladimir.

Sa modne revije

Njena majka Svetlana Krivonogikh govorila je da je kao tinejdžerka radila kao čistačica u trgovini prije odlaska na fakultet.

Putina je pratila na putovanjima krajem 1990-ih kada je imala dvadesetak godina. Ova diplomirana ekonomistica sada ima nešto manje od deset milijuna eura vrijedne dionice Banke Rusija, nakon što je iznenada došla do veće količine novca 2000. godine.

Veza s Putinom navodno je završila negdje u isto vrijeme vrijeme kad se ruskog predsjednika počelo povezivati ​​s gimnastičarkom i osvajačicom olimpijskog zlata Alinom Kabaevom, sada 37-godišnjakinjom i šeficom medijske firme sklone Kremlju.

Vladimir Putin, službeno, ima dvije kćeri Mariju (35) i Katerinu (34) koje je dobio u braku s bivšom suprugom Ljudmilom Putin. Par se razveo 2013. godine.Povezani postovi: