Sport

Taksista pronašao izgubljeni novčanik Manuela Neuera. Šokirao se nagradom: Pa ovo je sprdnja

Zanimljiva priča vezana uz golmana Bayern Münchena Manuela Neuera osvanula je u njemačkim medijima. Naime, njemački Bild je objavio je kako je jedan taksista pronašao novčanik golmana njemačke reprezentacije u kojem su bili novac i dokumenti.

“Na ličnoj karti pisalo su ime i adresa Manuela Neuera, a u novčaniku su bili Visa Platinum kartica, crna Mastercard kartica i nekih 800 eura u gotovini”, rekao je taksista inicijala H. S. u razgovoru za Bild.

Taksista je odlučio vratiti novčanik Neueru te je prvo otišao do njegove kuće u Lehelu, a nakon što ga tamo nije zatekao, produžio je u grad Tegernsee gdje nogometaš ima imanje, ali ga nije zatekao ni tamo.

Nakon toga je saznao je da njegov menadžer živi u blizini, pa je otišao do njega i ostavio mu novčanik sa svojim kontakt podacima. Taksista je u cijeloj toj avanturi navodno prešao oko 120 kilometara i utrošio dosta vremena, a dvije sedmice kasnije na njegovu je adresu stigao paket s potpisanim dresom Manuela Neuera.

“Nagrada je sprdnja. Imam četvero djece, što da radim s tim dresom”, komentirao je nezadovoljni taksist, koji je očito očekivao nekakvu izdašniju nagradu za dobro djelo.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare