Vijesti

Thompson podržao HDZ na izborima u Mostaru

Mostarci će 20. decembra 2020., nakon 12 godina, izaći na birališta i izabrati gradonačelnika i članove gradske skupštine.

Predizborna kampanja ulazi u završnu fazu, a Mostarcima se putem videa javio proustaški pjevač Marko Perković Thompson, koji je pobornik fašističkih ideologija, zbog čega su njegovi koncerti zabranjeni u mnogim zapadnoevropskim zemljama.

Thompson je Mostarce da izađu na izbore i podrže listu HDZ-a BiH koju nosi dr. Mario Kordić te, kako je naglasio, njegov prijatelj i suborac Antonio Braco Zelenika.

“Pozdrav Mostaru. Znam da se nakon 12 godina održavaju izbori u Mostaru pa ovom prigodom pozdravljam svoga prijatelja, suborca, maloljetnog dragovoljca, domoljuba, čovjeka koji ne zna izdati, Antonija Bracu Zeleniku, te mu dajem potporu na izborima za Gradsko vijeće grada Mostara.

Svakako pozdravljam i dajem potporu nositelju liste za grad Mostar, doktoru Mariju Kordiću, i svim njegovim kandidatima.

Dragi prijatelji, ne treba posebno napominjati koliko su važni izbori za naš narod, zato pozivam sve simpatizere i prijatelje da izađu na ove izbore i daju potporu ovim kandidatima.

Sve vas iskreno pozdravljam i nadam se da ćemo se uskoro vidjeti u Vašem i mom Mostaru. Živjeli”, kazao je u svojoj poruci Thompson.Povezani postovi: