Titanic se vraća u kina kate i leonardo na brou scena titanic
Film

Titanic se vraća u kina nakon 25 godina

Film Titanic, jedan od najvećih filmskih hitova u historiji kinematografije, vraća se u kina u osvježenoj verziji. Njena premijera bit će održana 9. februara u povodu svoje 25. godišnjice. Najpoznatiji film reditelja i scenarista Jamesa Camerona svoju godišnjicu u kinima proslavit će u IMAX® 3D I 3D 4K formatu.

Kako se podsjeća u najavi, Titanic je osvojio rekordnih 11 Oscara, među ostalim, za najbolji film, režiju, kameru i montažu. Nakon prvog prikazivanja 1997. postao je najuspješniji film svih vremena, a sada je treći s najvećom zaradom u svijetu.

Zato ne čudi što se Titanic se vraća u kina.

“Priča o potonuću luksuznog prekookeanskog broda promoviranog kao ‘nepotopivog’ obišla je cijeli svijet u rekordno kratkom roku. Mnogi se filmski kritičari slažu kako je Titanic i dalje najveći film ikad snimljen”, ističe se u najavi.

Glumačku ekipu te epske romanse koja je obilježila odrastanje brojnih generacija predvode oskarovci Leonardo DiCaprio i Kate Winsle. Tu su još: Billy Zane, Kathy Bates, Frances Fisher, Bernard Hill, Jonathan Hyde, Danny Nucci, Gloria Stuart, David Warner, Victor Garber, Bill Paxton.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare