Film

Tom Hanks: Taj film je najveće sra*e koje sam ikad snimio

Tom Hanks jedan je od najpoznatijih glumaca današnjice, koji je glumio u nekima od najuspješnijih filmova u historiji. No jedan svoj film smatra posebno lošim.

Slavni glumac otkrio je 2001. godine za O, The Oprah Magazine kako je najgori film koji je ikad snimio The Bonfire of the Vanities iz 1990. godine, nastao prema romanu Toma Wolfea. Film je režirao Brian De Palma, a Hanks glumi investicijskog bankara Shermana McCoya koji upada u nevolje nakon što njegova ljubavnica pogreškom ubije afroameričkog tinejdžera.

Iako je imao velik potencijal, The Bonfire of the Vanities bio je komercijalni i kritički neuspjeh, a film trenutno ima niskih 16 posto pozitivnih ocjena kritičara na Rotten Tomatoesu. Hanks je film nazvao “najvećim sra*em” koje je ikad napravio, kao i “jednim od najsramotnijih filmova ikada snimljenih”. Ipak, ne žali što ga je snimio.

“Da nisam prošao kroz to iskustvo, izgubio bih nešto vrijedno. Taj je film bio fascinantan poduhvat od početka. Bio je veći od života i iz nekog je razloga privukao veliku pažnju”, rekao je glumac i dodao kako mu je bilo jako teško ući u ulogu Shermana McCoya jer mu je potpuna suprotnost.

Hanks je nedavno otkrio kako smatra da u svom opusu ima samo četiri filma za koje smatra da su “prilično dobri”.

“Niko ne zna kako nastaje film iako svi misle da znaju. Snimio sam gomilu filmova, a četiri su prilično dobra, barem ja tako mislim. Još uvijek sam zadivljen kako se filmovi spajaju. Od ideje do titranja slike na ekranu, cijeli proces je čudo”, rekao je Hanks za People i dodao da je “snimanje filmova vrlo težak posao koji traje dug vremenski period”. Ipak, naslove svoja četiri favorita nije htio otkriti.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare