Vijesti

Tragedija u Banjoj Luci: Radnik pao sa balkona kuće i poginuo. Naređena istraga

Radnik M.S. iz Banjaluke rođen 1966. godine poginuo je prilikom pada sa neograđenog balkona prvog sprata kuće u izgradnji u Banjoj Luci.

Iz banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva saopšteno je da do toga došlo u ulici Rakovačkih rudara, jutros oko osam časova, kao i da je do pada na zemljanu podlogu došlo prilikom izvođenja radova na kući u izgradnji.

Uviđaj na licu mjesta obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Siniša Marković, zajedno sa policijskim službenicima Policijske uprave Banjaluka.

“Tužilac je naložio da se preduzmu potrebne istražne radnje i mjere radi utvrđivanja okolnosti navedenog događaja a naložena je i obdukcija tijela smrtno nastradalog lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske”, saopšteno je iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Prethodno je iz Tužilaštva saopšteno da je juče Banjaluci u popodnevnim časovima prilikom pada na gradilištu poginuo O.G. iz Republike Turkiye. On je pao na zemljanu podlogu garaže i poginuo prilikom betoniranja stuba na drugom spratu zgrade u izgradnji.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare