Magazin

Tri horoskopska znaka posebno će pamtiti ovo ljeto

Ljeto je. Sunce sija, dani su dugi, živimo slobodnije i trudimo se zabavljati što više. A ako je vjerovati zvijezdama, tri horoskopska znaka u ljetnom će se periodu zabavljati više od ostalih.

Lijepe uspomene neće zaobilaziti ni druge znakove, ali tri će ipak istaknuti i jednom kada zagazimo u jesen moći će reći da je iza njih jedno od najboljih ljeta u njihovom životu. Ovo su oni, piše Zadovoljna.hr.

Lav

Lavice ovo ljeto je vaše. Ako već niste, počnite kovati planove što prije. Zvijezde su posložene tako da je pred vama ljeto puno vatrene strasti, a 22. srpnja ulazimo i u sezonu lavova kada ćete još više biti u svom elementu. Čeka vas rođendan koji ćete slaviti danima, a i ljubavni horoskop vam je naklonjen pa biste negdje oko 23. srpnja mogle dočekati i svog princa na bijelom konju (ako on već nije s vama).

Vodolija

Ovo ljeto bit ćete puni energije. Pred vama je zato ljeto uživanja u suncu i druženja – a ta druženja donijet će vam puno lijepih stvari.

I ljubav će vas maziti. Slobodne dame uživat će u neobaveznom koketiranju, a na pomolu bi mogla biti i nova romantična veza. One zauzete uživat će u kvalitetno provedenom vremenu s partnerom.

Jarac

Popis završavamo s jarčicama koja će ljeto biti spektakularno. Bez da se previše trudite ispunjavat će se sve vaše želje, materijalne, romantične, seksualne… Pred vama je jedno sretno ljeto, a u jesen ćete ući puni sretnih uspomena.

Tagovi:


Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare