Muzika

Trudna Rihanna s partnerom ASAP Rockyjem i sinom krasi naslovnicu Voguea

Preslatki prizori 9-mjesečnog dječaka su njegove prve fotografije otkako je najmlađa američka milijarderka i modna ikona s Barbadosa u decembru prvi put službeno pokazala svog mališana u videu na TikToku. Rihanna i A$AP Rocky, dobili su sina (čije ime je još nepoznato) u maju. Svo troje su zvijezde naslovnice britanskog Voguea u martu.

Krasi naslovnicu Voguea

Pjevačica se osvrnula na svoje prve mjesece majčinstva, a na Vogueovim fotografijama zablistala je u četiri izdanja.

'Tokom trudnoće nisam imala problema s odabirom odjeće. Međutim, nakon što sam se iz bolnice vratila kući, samo sam nosila trenerke', izjavila je slavna pjevačica za Vogue.

Dodala je da svom sinu često kupuje odjeću sa cvijetnim dizajnom i da ne voli robovati pravilima. 'Kupujem mu i odjevne komade u ružičastoj boji. Volim rodnu fluidnost u modi. Inače kupujem na muškom odjelu', dodala je.

Djeca zaslužuju biti cool

Priznala je da su joj brendovi odjeće za bebe 'jako dosadni'. 'Djeca zaslužuju biti cool, poručila je. Otkrila je i kako bi voljela imati još djece. o kako tek treba vidjeti što joj budućnost nosi.

Podsjetimo, Rihanna je prije nekoliko dana nastupila na Super Bowlu. Bio je to njen prvi nastup nakon višegodišnje pauze, a fanove je iznenadila otkrivši kako očekuje drugo dijete.