Magazin

Trudnu je zaključao u kuću, a za to vrijeme je njihov intimni snimak procurio: Ponizili su je prije 27 godina, a sada prolazi isti pakao

Biografska mini-serija “Pam & Tommy” o turbulentnom i kontroverznom životu Pamele Anderson i njenog bivšeg supruga Tommy Lee sredinom devedesetih godina prošlog vijeka, nije naišla na odobrenje kritike jer se po ko zna koji put eskploatiše situacija u kojoj se našla zvijezda “Čuvari plaže”, a koju je želejla zauvijek da zaboravi i da se ne osvrće.

Naime, 1995. godine procurio je privatni snimak intimnog odnosa Pamele Anderson i Tommy Lee. Iako je godinama poslije toga postao trend da se preko intimnih stvari dolazi do popularnosti u slučaju Pamele i Tommy Lee to nije bio slučaj.

Snimak je ukraden iz njihovog doma, a potom ilegalno distribuiran čime je Pamela Anderson stavljena stub srama. Iako je bila seks simbol, nije željela da taj dio intime deli sa javnošću, naročito u trenutku kada je bila trudna.

Pamela u petom mjesecu trudnoće bila je prinuđena da gostue po emisijama i da se suočava sa pitanjima o “detaljima iz kreveta”. Mnogo godina kasnije rekla je da nije zaradila ništa od toga i da je morala da plati kako bi prestala distribucija snimka.

Serija koja se bavi konkretnom spornim snimkom i odnosom Pamele i Tommy Lee snimljena je bez pristanka glumice. Na ovaj način se ponovo bez njene volje i kontrole preuzima njen narativ.

Kritičarka “CNN-a” Sara Stjuart napisala je da je serija neukusno i eksploatorsko djelo jer se bavi odnosom Pamele i Tommy Lee, a serija zaboravlja da napomene da je glumica bila zlostavljana i da je Tommy Lee osuđen na sudu za porodično nasilje jer je držao glumicu zatočenu i nije joj davao da izađe iz sobe dok je bila u drugom stanju. Između ostalog čuveni muzičar ima dugu historiju nasilničkog i manipulativnog ponašanja.

Najveći problem u vezi sa mini-serijom jer je ovo ponovno kopanje po ranama koje Pamela želi da zaboravi. Odbila je da bude producent serije i odbila je da na bilo koji način učestvuje.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare