Svijet

Trump skuplja novac za izbore: Donator 250.000 dolara dobiva večeru s njim

Dobrojstojeće pristaše bivšeg predsjednika SAD-a Donalda Trumpa mogu za iznose koji dosežu i 250.000 dolara zakazati s njim večeru, a prikupljeni bi novac trebao biti uložen u njegovu kandidaturu za predsjedničke izbore, piše Guardian.

Akcija prikupljanja novca, nazvana “Forum kandidata za vraćanje Kongresa” zakazana je za 23. februara na Trumpovom imanju Mar-a-Lago u Palm Beachu na Floridi, navodi britanski list.

Trumpov super PAC – organizacija koja prikuplja novac za njegovu kandidaturu – poslala je pozivnice svim potencijalno zainteresiranima.

Iako će događaju prisustvovati republikanski kandidati za Kongres, prikupljeni novac će biti namijenjen isključivo za Trumpov super PAC, navodi Guardian.

Za 250.000 dolara (125.000 po osobi) parovi mogu zakazati privatnu večeru s Trumpom, fotografiranje s njim i mogućnost da dvije noći ostanu u Mar-a-Lagu.

Za 100.000 dolara po paru dobivaju fotografiranje s Trumpom, ali će večerati s kandidatima za Kongres, a ne s bivšim predsjednikom.

Za 50.000 dolara gosti će dobiti večeru, ali neće biti slike s Trumpom već samo s kandidatima, a najniža cijena je 5000 dolara, za što će dobiti samo prisustvo na večeri, ali ne baš najbolje stolove.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare