Region

Twitter gori: Vučić pred kamerama izvadio štapić pa postao viralni hit

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, gostovao je u emisiji ‘Ćirilica’ na televiziji ‘Hepi’ te svojim nastupom pred pločom izazvao podsmijeh dijela korisnika društvenih mreža, piše Nova.rs.

Naime, iako je na samom početku emisije voditelju Milomiru Mariću rekao da ne želi komentirati incident između Dragana Bjelogrlića i Dragana Antonijevića, idućih 45 minuta emisije govorio je upravo o incidentu koji se dogodio u niškom hotelu ‘Ambasador’ te rekao da je policija odradila svoj posao i da tužiteljstvo i sudovi trebaju odraditi svoje te da se nasilju ‘mora stati na kraj’.

Zatim je između već poznatih govora o rastu ekonomije i ulaganjima u Srbiju u svim sferama, pokraj gomile papira koje je donio u emisiju, izašao pred ploču s nečim što dosad nije viđeno. Naime, izvadio je štapić.

A onda, poput nastavnika u školi, stao ispred ploče i štapićem pokazao na mapi sedam cesta koje se grade širom Srbije i dodao ‘da se nigdje u okruženju ni u Evropi toliko ne gradi’.

Dakako, korisnicima Twittera ovaj potez predsjednika Srbije nije promaknuo.

‘Ajde, što ste takvi? Možda se priprema za prijemni na Geografskom fakultetu’, ‘Online nastava geografije’, ‘Megi, djevojka za sve’, samo su neki od komentara korisnika društvenih mreža.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare