Magazin

U 2021. biste trebali izbjegavati veze s ovim horoskopskim znakovima

Astrolozi  tvrde da na slaganje partnera u romantičnim odnosima velik utjecaj imaju horoskopski znakovi.

Elite Daily objavio je listu znakova koji bi 2021. godine trebali izbjegavati jedni druge kada je o vezama riječ jer bi se stvari mogle zakomplicirati...

Ovan treba izbjegavati Djevicu

Ovan koji traži pustolovnog partnera 2021. godine vjerojatno bi se trebao držati podalje od Djevica. Osim što među njima nema seksualne kompatibilnosti, Djevice su emotivno prezatvorene za Ovnove koji traže strast.

Bik treba izbjegavati Vodoliju

Slobodni Bikovi traže ugodnu, stabilnu vezu 2021. godine, a Vodenjaci samo žele avanturu i zabavu. Dakle, ova kombinacija nije najsretnija.

Blizanci bi trebali izbjegavati Ribe

Samo jedna riječ za Blizance koji razmišljaju o vezi s Ribom - nemojte. Blizanci traže veze izgrađene na humoru, pa bi trebali naći nekoga tko će se smijati njihovim šalama, umjesto da stalno pronalazi (nepostojeće) uvrede u tome.

Rak treba izbjegavati Vagu

Rakovi koji se nadaju da će ove godine pronaći svog životnog partnera vjerojatno tu osobu neće naći u Vagi. Tihi, oprezni Rakovi jako brinu o pronalasku srodne duše, dok Vage više misle o svojoj reputaciji i garderobi

Lav treba izbjegavati Škorpiju

Lavovima bi veza sa Škorpionom ove godine mogla stvarati frustraciju i stres. Oba znaka su prestrastvena te bi to moglo stvarati incidente i probleme.

Djevica treba izbjegavati Ovna

Djevice imaju tendenciju tražiti partnera na kojeg se mogu osloniti tako da bude timski igrač, a iako su Ovnovi jako odani, oni odluke obično donose s jednom osobom na umu: sobom.

Vaga treba izbjegavati Raka

Vage su optimisti pa ih ćudljivi i nestabilni Rakovi samo ruše u tom životnom optimizmu. Ova veza bi mogla biti veoma konfuzna i stvarati frustracije, a Vage za to ove godine nemaju vremena.

Škorpija treba izbjegavati Raka

Škorpijama je veza s Lavovima obično previše stresna da bi se isplatila. U 2021. godini Škorpojama bi posebno problematična mogla biti koketna strana Lavova.

Strijelac treba izbjegavati Bika

Strijelci su ultimativni tragači za uzbuđenjem, a veza s Bikom daleko je od uzbuđenja, barem onakvog kakvo oni traže. Strijelci koji hodaju s Bikovima često se na kraju osjećaju kao da ih se ograničava.

Jarac treba izbjegavati Blizance

Način na koji Blizanci i Jarac pristupaju svijetu ne može biti različitiji. Jarci žele red i disciplinu, dok su Blizanci pomalo zbunjeni te ni sami ne znaju što bi. Blizanci su veoma prevrtljivi, a to se neće svidjeti Jarčevima.

Vodolija treba izbjegavati Bika

Vodolija uvijek traže nove avanture i otvoreni su za nova iskustva. Zbog toga bi im veza s Bikovima mogla samo otežati ovu godinu jer su Bikovi tvrdokorni u svojim uvjerenjima i teško se pomiču s mjesta.

Ribe trebaju izbjegavati Blizance

Ribe su emotivne, osjetljive osobe, a veza s Blizancima bi im ove godine mogla uzrokovati puno bespotrebnih nevolja. Ribama je potreban partner koji će poštivati ​​njihove osjećaje i njihove potrebe, a veza s Blizancima to im neće omogućiti.