Magazin

U bolnicama ima svega: Od pitona do morbidnih tuluma osoblja i lažnih doktora

Goli, u ljubavnom zanosu, u bolničkoj sobi. Tako je izgledao prizor između dvoje pacijenata koji je neočekivano zatekla medicinska sestra u KBC-u Sestre milosrdnice. Zbog prijetnji medicinskoj sestri bolnicu je morala posjetiti i policija.

Dogodilo se to prije godinu, a Zagrepčanin i Splićanka koji su se odali strastima u bolničkoj sobi privedeni su nakon što su sestru grubo izvrijeđali i prijetili joj. Sudski proces završio je ovih dana i oboje su kažnjeni sa 600 kuna, piše 24sata.hr.

Bizarni događaji

A bolnice doista znaju biti poprišta bizarnih događaja, pa prisjetimo se samo 2000. godine, kad je u najelitnijim zagrebačkim bolničkim ustanovama “radio” lažni liječnik Siniša Filipović.

Predstavljao se kao doktor u zagrebačkom KBC-u Sestre milosrdnice i u KB-u Dubrava. U obje zdravstvene ustanove on je proveo mjesece kao lažni liječnik volonter i s lažnom američkom diplomom koju je sam napravio kod kuće, iako je tad bio 18-godišnji mladić sa završenom srednjom medicinskom školom.

A mislite li da u bolnici nikad nećete zateći kraljevskog pitona, varate se. Prije osam godina liječnici iz KB-a Dubrava palo je na pamet da donese sa sobom jednog na posao.

PROČITAJTE  Od 28. maja do 27. augusta kampanja „Doživi ljeto u Jajcu 2022.“: Kraljevski grad je ovog ljeta centar koncertnih i kulturnih dešavanja u BiH

Priča kaže da je liječnica u to vrijeme bila na bolovanju i odjednom se u kasnim večernjim satima pojavila u bolnici s košarom u rukama.

Kolegama je ionako bilo čudno što je vide, s obzirom na bolovanje, a pravo čudo tek je uslijedilo kad im je pokazala da u košari ima pitona. Ispostavilo se da se prethodno posvađala s dečkom pa mu je odlučila napakostiti otevši mu kućnog ljubimca.

Ekipa na hitnim prijemima doista se nagleda svega, pa je u septembru 2021. šef urologije Opće bolnice Pula imao radni dan koji će, vjerojatno, uvijek pamtiti. U bolnicu je tad došao pacijent koji si je spolovilo i testise zarobio svojevrsnim prstenom od inoksa.

Kako je izgledala prethodna seksualna igra možemo samo zamišljati i nagađati, ali da je pošla po zlu, najbolje svjedoči činjenica da su iz bolnice pozvali vatrogasce kako bi posebnim nožem za inoks oslobodili pacijentove genitalije.

PROČITAJTE  Šezdesetogodišnji Banjalučanin provalio u dvije džamije i ukrao novac

Oblačili odjeću pokojnika

Liječnik nije suviše želio govoriti o detaljima, zbog zaštite pacijenta, ali je ipak pripomenuo da nije bila riječ o seksualnoj igrački, nego je inoks naprava više sličila dijelu nekog kamiona.

Vratimo se sad točno 12 godina unatrag. Mjesto radnje bolnica u Gospiću. Dragan Jakovljević, nećak Darka Milinovića, koji je u to vrijeme bio ministar zdravstva, sa svojim je kompanjonima upao u bolnicu, u kojoj je počeo njihov razuzdani novogodišnji tulum.

Odjeveni u bijele kute i umotani u plahte divljali su po bolnici, penjali se po zidovima, igrali se i mačevali s metlama, a bili su toliko pijani da su jedva stajali na nogama.

Stradali su jedan radijator i božićna jela na hitnoj, a po bolnici se sve orilo od vike pijane ekipe.

Ponekad stvari odu u doista morbidnom smjeru, poput onoga što su učinili djelatnici patologije KBC-a Zagreb.

Prošloga ljeta iscurile su fotografije troje djelatnika koji se “zabavljaju” na patologiji oblačeći se u odjeću pokojnika, dok je u pozadini fotografija tijela preminulih.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare