Svijet

U potoku u SAD-u nađen auto studenta nestalog prije 45 godina, u njemu ljudski ostaci

U potoku u Alabami pronađeno je vozilo studenta koji je proglašen nestalim prije 45 godina. U autu su se nalazili njegov novčanik, lična karta i ljudski ostaci.

Kyle Clinkscales, student Sveučilišta Auburn, posljednji je put viđen u noći 27. januara 1976., kada se iz svog rodnog grada LaGrangea vozio natrag u kampus, rekao je jučer na konferenciji za novinare James Woodruff, šerif okruga Troup.

22-godišnjak nikada nije stigao na sveučilište u Alabami te do sada nije bilo poznato što se s njim dogodilo, piše CNN.

“Tražili smo Clinkscalesa i njegov automobil 45 godina. Pratili smo stotine tragova i nikada nismo našli nešto od značaja”, rekao je Woodruff i dodao da su tokom istrage isušili jezera i proveli brojne druge pretrage.

Policija je u utorak primila dojavu o vozilu koje se nalazi u potoku blizu ceste County Road 83. Kada su službenici stigli na mjesto događaja, pronašli su djelomično potopljen automobil.

Sid Lockhart, šerif okruga Chambers, rekao je da je vozilo pronađeno na nekoliko kilometara udaljenosti od puta kojim se Clinkscales obično vraćao na fakultet. Dodao je da nije upoznat s time je li to područje pretraženo u vrijeme nestanka studenta.

Službenici su u zahrđalom automobilu pronašli studentov novčanik, kreditne kartice, osobne dokumente i nekoliko kostiju.

“Vjerujemo da se radi o ljudskim ostacima. Pozvali smo istražni ured Georgije. Trenutno provodimo analizu kako bismo utvrdili radi li se o kostima studenta”, rekao je Woodruff.

Majka nestalog studenta preminula je ranije ove godine, cijelo vrijeme se nadajući da će se njezin sin u jednom trenutku vratiti kući. Clinkscalesov otac je umro 2007.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare