Pakleni Šund

Udala se glavna glumica iz serije koju mnogi smatraju najgorom na Netflixu

Lily Collins, kći Phila Collinsa i glavna glumica u seriji Emily in Paris, koju mnogi smatraju najgorom na Netflixu, udala se za filmskog redatelja Charlieja McDowella.

Na svom Instagram profilu podijelila je fotografije s vjenčanja koje su u samo nekoliko sati skupile na milione lajkova.

“Nikad nisam htjela biti više nečija nego što sam željela biti tvoja, a sada sam i tvoja žena. 4. septembra 2021. službeno smo zauvijek postali jedno. Volim te”, napisala je.

“Ono što je počelo kao bajka, sada je moja vječna stvarnost. Nikada neću moći opisati koliko je prošli vikend bio čaroban”, dodala je.

Ona i McDowell, koji je režirao filmove uključujući The One I Love i The Discovery, počeli su izlaziti 2019. godine, a prošle godine u septembru objavili su zaruke.

PROČITAJTE  Nastavlja se ludnica zvana "La Casa de Papel"

Prva sezona serije Emily u Parizu bila je nominirana za dva Zlatna globusa, onaj u kategoriji najbolje televizijske serije – mjuzikla ili komedije, a Collins je bila nominirana u kategoriji glavne glumice u TV seriji – mjuziklu ili komediji.

Snimanje druge sezone serije započelo je u maju.Povezani postovi: