Magazin

Udala se sama za sebe, a 90 dana kasnije želi se rastati: Upoznala sam nekog posebnog

Cris Galera (33) umorila se od oslanjanja na muškarce pa se odlučila udati sama za sebe na svečanoj ceremoniji koja je održana u septembru ove godine.

Manekenka je insistirala da nije “razočarana” što nema mladoženje i umjesto toga je prihvatila da bude sama, no, to joj nije bilo suđeno i 90 dana kasnije odlučila se razvesti, piše britanski Mirror.

Na sreću za Cris, koja potječe iz Sao Paula u Brazilu, od tada je upoznala “nekog posebnog” i čak se počela zaljubljivati, unatoč tome što se zaklela da će biti sama cijeli život.

“Bila sam sretna dok je trajalo. Počela sam vjerovati u ljubav onog trenutka kad sam upoznala nekog drugog posebnog”, objasnila je Cris pa dodala kako je do odluke o udaji za samu sebe došla kada je dostigla tačku u kojoj je sazrela i shvatila da je ona jaka, odlučna i neovisna žena.

PROČITAJTE  Hrvatska glumica Anja Matković o filmu "Deset u pola": Obožavam humor u Sarajevu i ljude koji čine taj grad

“Uvijek sam se bojala biti sama, ali sam shvatila da moram naučiti osjećati se dobro o sebi. Kad se to dogodilo, odlučila sam to proslaviti”, otkrila je.

Na dan vjenčanja, Cris se mogla vidjeti kako pokazuje svoje tetovaže u zadivljujućoj bijeloj haljini te pozira ispred katoličke crkve u svom rodnom Brazilu. Osvrćući se na svoju vjenčanicu u to vrijeme, Cris je rekla: “Željela sam istaknuti svoje najbolje osobine, svoje grudi. Nosila sam ubojiti izrez.”

Međutim, iako se Cris osjećala fantastično na svoj veliki dan, bila je tužna što je primila mnoge negativne komentare na društvenim mrežama.

“Odlučila sam da više neću čitati komentare. Mišljenje drugih ljudi neće promijeniti ono što mislim o sebi niti mi išta pridonijeti”, zaključila je.

PROČITAJTE  Kraljica Elizabeta diže slušalicu samo za dvoje ljudi


Povezani postovi: