Politika

Ujedinjena Srpska traži smjenu Ćamila Durakovića. Razlozi su im tragikomični

Ujedinjena Srpska traži od svih koalicionih partnera smjenu gospodina Ćamila Durakovića sa mjesta predsjednika Skupštine opštine Srebrenica saopšteno je iz ove stranke, a zbog, kako navode, izazivanja podjela i unošenja nemira među građane Srebrenice.

“Ujedinjena Srpska je bila protiv i nije glasala za izbor gospodina Durakovića koji je nakon izbora na mjesto predsjednika skupštine zloupotrebio povjerenje odbornika koji su ga izabrali i bavi se aktivnostima koje izazivaju podjele i unose nemir među građane Srebrenice”, navode u saopštenju iz US.

Na koncu, iz US poručuju da očekuju brzu reakciju svih odbornika iz političkih stranaka registrovanih u Republici Srpskoj.

“Nadamo se razumjevanju i brzoj reakciji svih odbornika iz partija registrovanih u Republici Srpskoj koji moraju poslati poruku da niko ne smije da vrijeđa Republiku Srpsku i njene građane”, zaključili su iz Ujedinjene Srpske.

Ranije je predsjednik US Nenad Stevandić, komentarišući zakonske odredbe o negiranju genocida poručio je političkim liderima u RS da odgovornost treba biti veća od sujete, a pamet ispred ambicija.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare