Magazin

Urlici pacijentice oboljele od Covida digli bolnicu na noge, pomislila je da je to njen kraj

Borba čovjeka i koronavirusa još uvijek traje, mnogo je nesretnih ljudi hospitalizirano zbog bolesti Covid-19, ali ajde neka smo u toj mučnoj priči dočekali i jednu humorističnu crticu, piše net.hr.

Zabilježile su je nadzorne kamere u jednoj vijetnamskoj bolnici, tako barem kažu svjetski portali, i to na odjelu na kojemu se pacijenti oporavljaju od zaraze.

Naime, neku noć je jedna žena probudila gotovo kompletnu bolnicu urlicima, a stala je vrištati kada je u polumraku ugledala medicinsku sestru u zaštitnom odijelu.

@nam1310199

Cái qq gì dẫy 😢😢 tội chú đang ngủ

♬ nhạc nền – Nam Cà Mau

Sirota je, takva tek probuđena, pomislila da je sam “anđeo smrti” došao po nju, što je dovelo do scene koja je naposljetku sve dobro nasmijala, piše portal Ejan.

A da je doista završilo u veseloj noti, potvrđuje i sam zapis, jer se jedan medicinski tehničar stao toliko smijati da se na kraju morao primiti za trbuh.

Eto, kada je čuo galamu, i on je dojurio uvjeren da se odvija neka velika nesreća, ali jedina osoba u nevolji zapravo bila je njegova kolegica koja se također isprepadala jer joj nije bilo na kraj pameti šta je krivo učinila.Povezani postovi: