Magazin

Urnebesan oglas: Nemojte hraniti našeg mačka, on glumi da je gladan

Neobičan oglas dijeli se ovih dana Facebookom. Napisali su ga vlasnici jednog narančastog mačka koji očigledno jede previše, pa su u očaju zamolili ljude da ga prestanu hraniti. To ga deblja, a osim toga, boležljiv je zbog svega što pojede.

– Veoma je dobar kada treba glumiti da je jedan i izgladnio, no uvjeravamo vas da dobiva tri obroka svaki dan. Uz to dobiva i više poslastica nego je preporučio veterinar, a uz to drži populaciju glodavaca u susjedstvu pod kontrolom.

Ima veoma osjetljivu probavu i često je bolestan zbog svega što pojede. Zaista bismo cijenili da ga prestanete hraniti – napisali su i dodali:

– Ako ga ne hranite, nego vam provali u kući i jede – žao nam je – stoji u oglasu.

PROČITAJTE  Zapamtite, lav(icu) se ne dira dok spava, a u znaku bika rađaju se najproždrljivije i najnezasitnije životinje

Mnogi vlasnici mačaka savjetovali su ovoj obitelji da učini jedino dobro za mačka i njegovo zdravlje – a to je da ga više ne pušta vani. Svijet je ionako opasno mjesto za mačke, puno jurećih automobila, otrova i loših ljudi, tako da je za njih najsigurnije da su u svoja četiri zida.

Tagovi:


Povezani postovi: