Sport

Veliko srce Luke Modrića: Priuštio dan za pamćenje teško bolesnom dječaku (10)

ne možemo bez drame modrić na stadionu slavi pobjedu nad japanom

Kapiten hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić još jednom je pokazao kako, osim sjajnog nogometnog umijeća, ima i veliko srce.

Kapiten "Vatrenih" je priuštio dan za pamćenje teško bolesnom desetogodišnjem Tinu Vukadinu iz Roermonda, prenosi Hina list De Limburger.

Dječak boluje od teške metaboličke bolesti, zbog toga je u prošlosti bio podvrgnut transplantaciji jetre i bubrega, pišu lokalne novine.

Zahvaljujući zakladi FC Robinstijn, koja ispunjava nogometne želje djece, Tin je u srijedu potpuno zaboravio na svoju bolest.

Dječak je dobio dozvolu za ulazak na teren De Kuipa kako bi se susreo sa svojim idolom.

"Bilo je nestvarno i užasno uzbudljivo. Bio je tako impresioniran. Po cijele dane gleda videe koje mu šalju kolege iz razreda. Sve su snimali na televiziji", kazala je majka.

Tin, njegov mlađi brat Fran i njihovi roditelji su dan nakon utakmice protiv Nizozemske otputovali u hotel hrvatskih igrača u Schiedam, gdje se Modrić susreo s njima.

"Pričao je s nama petnaestak minuta. Nismo ga željeli predugo gnjaviti, bio je vrlo opušten", kazala je majka Irina za De Limburger.

Zvijezda "Vatrenih" i Real Madrida ostavila je snažan dojam na porodicu.

"On je tako normalan, nevjerovatno kako ima obje noge na zemlji. Toliko je voljen ne samo zbog svog nogometa, već i zbog svoje osobnosti", dodala je.

Porodica je na koncu napustila hotel s hrvatskim dresom i porukom: "Za Tina i Franu, od srca Luka Modrić".