Puni Gas

Video: Ni naprijed ni nazad! Vozač Ferrarija Roma zaglavio u uskoj uličici starog grada

Frank Stephenson, bivši Ferrarijev dizajner zaslužan za dizajn Ferrarija F430 i FXX-a, ocijenio je Ferrarija Romu s impresivnih 9,5 od 10. U preostalih 0,5 ostale su neke prilagodbe koje bi Frank učinio kako bi u njegovim očima grand tourer bio savršen.

Ferrari Roma

U jednom videozapisu kojeg je kanal SupercarNews objavio na YouTube, Ferrari Roma završena u srebrenoj nijansi zaglavila je u uskoj italijanskoj ulici. Nismo sigurni što se točno dogodilo, no čini se kako je vozač mislio da njegova Roma nije toliko široka, barem ne kao uska uličica kroz koju je prolazio. Moramo reći da je ovo bolan prizor, ali mislimo da vozač ovdje može kriviti samo sebe.

Roma nije mali automobil – sa širinom od 197 centimetara i dužinom od 466 centimetara, jednako je širok i duži za nekoliko centimetara od 488 Piste. Ostaje nepoznato koliko je široka italijanska uličica, ali Italija je poznata po skučenim uličicama.

Uzrokovana šteta nije prikazana, ali čini se kako je Ferrari pretrpio veliku štetu. Vrlo vjerovatno su ostale duboke ogrebotine na blatobranima, koje će ostaviti i trag na novčaniku vlasnika. Šalu na stranu, nadamo se da osiguranje može pokriti štetu.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare