Region

Video / Vučićev blam stigao do španske TV: “Predsjednik Srbije pozdravlja nikoga”

Predsjednik Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić dobija međunarodnu pažnju – standardno, ne po dobru. Španska televizija ismijavala je njegov potez mahanja nepostojećim ljudima iz voza, prenosi Nova.rs.

Aleskandar Vučić i premijer Mađarske Viktor Orban vozili su se brzim vozom nazvanim “Soko” odmah po otvaranju međunarodne pruge Beograd – Budimpešta.

Tom prilikom, Vučić se pretvarao da na spoljnoj strani postoji grupa okupljenih građana kojima maše – dok u realnosti, maše u prazno, baš kao što je to činio i ranije.

Ovaj bizaran potez nije promakao ni stranim medijima koji su ga ismijavali u programu.

Vučić je tako postao zvijezda španske televizije, a voditeljka koja je vodila program ismijavala je njegovu manipulaciju.

Pored Vučiča i Orbana, putovali su i premijerka Ana Brnabić, ministri Aleksandar Vulin, Tomislav Momirović, Maja Gojković, Siniša Mali, predsjednik pokrajinske vlade Igor Mirović, gradonačelnik Beograda Zoran Radoičić, zamjenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, kao i ruski ambasador u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko.

Izgradnja dionice pruge od Beograda do Novog Sada počela je krajem 2017. godine, za vozove brzine 200 kilometara na sat, a koštala je blizu 935 miliona dolara.

Direktni vozovi će od stanice Beograd-Centar, u Prokopu, do centra Novog Sada, kako je najavljeno, stizati za 36 minuta.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare