Volkswagen ima novi model unutrašnjost automobila crna sjedišta znak Volkswagena na volanu vani smeđa podloga na kojoj je parkiran automobil
Puni Gas

Volkswagen ima novi model, nosi poznato ime

Volkswagen ima novi model koji nosi poznato ime, ali je riječ o potpuno novom modelu.

Polo Track namijenjen je južnoameričkom tržištu. Proizvodit će se u Brazilu, a u ponudi bi trebao zamijeniti popularni Golf koji nakon oproštajne edicije odlazi u penziju.

Zanimljivo je da je na ovom tržištu nedavno predstavljen i obnovljeni Polo. Ali ovaj novitet bi usprkos sličnosti u imenu trebao nastupati kao zasebni, osjetno jeftiniji model. S druge strane Polo Track koristi istu osnovu, MQB-AO, a i dizajnerski se bitno ne razlikuje. Ono što ga čini osjetno drukčijim je cijena, koja za ulazni model s 1.0 MPI motorom (84 KS) kreće od 14.400 eura, što je osjetno manje od opremljenijeg i snažnijeg Pola.

Truck se distancira novom maskom, izostankom prednje LED trake te ugradnjom halogenih svjetala. Također, usisnici i drugi detalji su neobojeni i crni, a felge su čelične promjera 15 inča.

U kabini jasan znak štednje je izostanak infotainmenta. Umjesto njega je tu još plastike, klasičan audiosistem i uobičajena analogna ploča s instrumentima. Oprema uključuje klimu, elektrifikaciju i osnovne sigurnosne dodatke.

Volkswagen ima novi model
Polo Truck


Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare