Vijesti

Vučić: Dobio sam dokument od Dodika i Cvijanović. Dva puta sam ga pročitao, pozvat ću ih u Beograd

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će u narednim danima pozvati člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika i predsjednicu Republike Srpske Željku Cvijanović u Beograd da bi razgovarali “o dokumentu koji su mu dostavili”.

“Uputiću im poziv u danima koji su pred nama u skladu sa njihovim i našim obavezama da dođu u Beograd i da razgovaramo o tome”, rekao je Vučić novinarima na Batajnici.

Vučić je istakao da je juče pročitao taj dokument i da će ga “pročitati još dva puta da bi se bolje upoznao i da bi ga bolje proučio”, ali da o njemu treba da govore Dodik i Cvijanovićeva jer je to njihov dokument.

“Neću ja da govorim bilo šta o dokumentu koji sam dobio. Neka o tome govore predsednici Dodik i Cvijanović. To su njihovi dokumenti. U pisanju takvog dokumenta nisam učestvovao”, rekao je Vučić.

Kada je riječ o Kosovu i Metohiji i predstojećem sastanku u Vašingtonu, Vučić je rekao da postoje inicijative da se datum vrlo kratko pomjeri, te da ne misli da će u Vašingtonu biti lako, ali da će se boriti za interese Srbije.

“Ono što neki maštaju da će tamo biti potpisano priznanje Kosova – to ne postoji mogućnost ni pod kakvim uslovima”, izričit je Vučić.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare