Region

Vučić nastavlja s bizarnim spotovima. U novom razgovara s djevojčicom: Hoćeš da ti vratim tatu kući?

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ponovo plijeni pažnju bizarnim predizbornim spotovima. Nakon što se okružio monitorima s kojih su mu stranački poslušnici neprestano aplaudirali, sad je izabrao nešto drugačiju varijantu.

Na svom Instagram profilu objavio je novi spot u kojem se pojavljuje djevojčica. Opozicija je čak tražila reakciju nadležnih institucija i zabranu emitiranja spota.

Vučić s djevojčicom u spotu razgovara o raznim stvarima, koje je sigurno ne bi zanimale u stvarnom životu. Pored škole i vrtića, Vučić s njom priča o gradnju puteva, odlasku građana Srbije u inozemstvo… Vučić tako djevojčicu ispituje o tome što za nju znače ceste te joj obećava da će izgraditi još škola i vrtića. Lider Srbije potom pita djevojčicu o ocu koji radi u inozemstvu i govori joj o svom planu da sve očeve vrati kući.

“Hoćeš da vratim tvog tatu iz Njemačke?” pita Vučić curicu, na što ona odgovara da bi to voljela najviše na svijetu.

 

View this post on Instagram

 

Наставићемо да градимо – за нашу децу. ?? #GradimoBuducnostZajedno #ZaNasuDecu #Srbija

A post shared by Александар Вучић (@avucic) on

Ne čudi da su stranke opozicije tražile da se spot zabrani.

Stranka slobode i pravde (SSP) zatražila je Regulatornog tijela za elektronske medije (REM) da zabrani emitiranje novog spota navodeći da Vučić na šokantan način zloupotrebljava maloljetnu djevojčicu u političke svrhe.

Zabrani je zatražio i pokret “Jedan od pet milijuna” koji smatra da se radi o maniru svojstven “diktatorskim režimima i da je nezapamćena u novijoj historiji”.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare