Region

Vučić progovorio o optužbama Belivuka: Otkrit ću ko im je od političara odavao tajne. Ako poligraf pokaže da lažem ja se predajem

Ekipa Veljka Belivuka je ubila Kiću, pripremali su i ubistvo jednog visokog funkcionera, sve ćemo objelodaniti, rekao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

„U narednim danima ćemo izneti u javnost sve te detalje. I ko im je pomagao i ko im je od političara odavao tajne. Nikad se nisam video sa Belivukom, a u narednim danima ću otkriti sve o kampanji protiv mene“, rekao je predsjednik Srbije.

Predsjednik Vučić je rekao da je „spreman da ide na poligraf, jer ne dozvoljava da ubice upravljaju Srbijom, ni politikom, ni u bilo kom drugom smislu“.

„Da oni skidaju kožu sa glave ljudima zato što kosa smeta u mašini za mlevenje mesa, ja to neću. Oni su mislili da mogu da me smaknu, ali ja da bežim od kriminalaca i ubica neću. Evo, donesite mašinu, poligraf, policiju i ja se predajem ako pokaže da lažem, ali da bežim neću“, rekao je Vučić i dodaje da želi da Srbija bude ozbiljna, odgovorna, posvećena i slobodna zemlja.Povezani postovi: