Politika

Vučić se ponovo sastao sa Dodikom: Razgovarali smo o regionalnim pitanjima

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, sastali su se danas u Beogradu i razmotrili regionalna pitanja.

“Nedjeljno prijepodne u razgovorima sa članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom o svim regionalnim pitanjima i izgradnji auto-puta Rača – Bijeljina”, napisao je predsjednik Vučić na Instagram nalogu buducnostsrbijeav, uz fotografije sa susreta.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
1 Comment
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
isabella
isabella
1 godina

Moje ime je Anna Andreeva, želim brzo reći svijetu da postoji prava magija na internetu koja je jaka i stvarna. Njegovo ime je dr Alaba. Nedavno mi je pomogao da ponovno spojim vezu sa suprugom koji me napustio. Kad sam bila trudna, kontaktirala sam dr. Alabu. Bacio je ljubavnu čaroliju na mene i mog muža, koji je rekao da mi više nije u rodu, nazvao me i počeo moliti da se vratim. Sada se vratio s toliko ljubavi i brige. Danas sa zadovoljstvom mogu izvijestiti da ovaj glumac ima moć vratiti prekinutu vezu. Jer sada sam sretna sa svojim mužem. Za sve koji čitaju ovaj članak i trebaju pomoć, Dralaba također može ponuditi bilo koju vrstu pomoći, kao što je liječenje svih vrsta bolesti, pobjeda u sudskom sporu, trudnoća, duhovna zaštita i još mnogo toga. Možete ga kontaktirati putem e-maila [email protected] ili ga dodati na WhatsApp/viber s njegovim telefonskim brojem +1(425) 477-2744, Nemojte odustati od osobe koju stvarno volite?