Region

Vučić: ‘Sve što radimo, radimo za Srbiju, u ovom slučaju i za Republiku Srpsku čak i za Bosnu i Hercegovinu’

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će se 25. novembra u Moskvi sastati sa predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom i naglasio da će taj sastanak odrediti ekonomsku i energetsku budućnost Srbije.

Vučić je novinarima večeras rekao da će prije sastanka u Rusiji ići u Glasgow gdje će se “sastati sa mnogo predsjednika država i predsjednika vlada najmoćnijih zemalja svijeta”, ali da je susret u Moskvi odlučujući.

Odgovarajući na pitanje “kako gleda na histeriju hrvatskih medija” na izgradnju aerodroma u Trebinju, Vučić je rekao da je “histerija u Hrvatskoj prisutna oko svega što radi i gradi Srbija”.

On je naglasio da taj aerodrom gradi Srbija i da će to biti aerodrom Srbije, a ne njegov lično, iako ga Hrvati nazivaju “Vučićev aerodrom”.

PROČITAJTE  Magazinović: Hrvatska i Srbija nisu garanti, nego strane potpisnice Dejtonskog sporazuma

“Sve što radimo radimo za Srbiju u ovom slučaju i za Republiku Srpsku čak i za Bosnu i Hercegovinu, međutim meni je nešto drugo tamo zaparalo uši i oči, a to je da je to (Aerodrom Trebinje) dokaz naše ekspanzionističke politike”, rekao je Aleksandar Vučić.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare