Politika

Vučić: Zašto se podgrijava krompir kada ništa nije isto kao devedesetih

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, gostujući na B92 izjavio je da je pred Srbijom težak period u vezi sa Kosovom, kao i s Republikom Srpskom i naglasio da mu je žao, jer više ne postoji jedinstvo u RS.

“Posebno me je pogodila činjenica da su američki predstavnici rekli da su uspeli da razbiju to jedinstvo U RS. Odavno ili nikad mi nismo imali tu vrstu jedinstva po pitanju Kosova u našoj zemlji, ali je razlika toliko velika da smo uspjeli da sačuvamo jedinstvo u Srpskoj listi”, rekao je Vučić za B92.

Upitan da li je zabrinut što je SAD oformio grupe za Kosovo i RS, kazao je kako mu nije jasno zašto se podgrijava krompir kad ništa nije isto kao devedesetih.

PROČITAJTE  Fadil Novalić u Domu naroda faktički ustvrdio da nam nikada nije bilo bolje

“Niti je Srbija ista iz devedesetih, niti je odnos snaga isti, niti se mi ponašamo tako da potcjenjujemo. Odlično razumijem šta je Amerika i kakva je sila. Moja obaveza je da čuvam našu zemlju”, rekao je on.

On je sinoć izjavio da Srbija želi dobre odnose sa Crnom Gorom te da je uvjeren da će uspjeti da ih popravlja.

Vučić je na pitanje da li skorašnja zvanična posjeta crnogorskog premijera Zdravka Krivokapića Srbiji znači i poboljšanje odnosa sa Crnom Gorom, odgovorio:

“Želimo dobre odnose sa Crnom Gorom. Ima tu dosta problema, ali vjerujem da ćemo u budućnosti uspketi da ih popravljamo”.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare