Vijesti

Vukanović: Neki poslanici SNSD-a suprotstavit će se suludim potezima svog šefa Dodika

Dobio sam informaciju da mnogi poslanici u Klubu SNSD-a neće podržati i glasati za promjene Zakona o lokalnoj samoupravi koji Vlada po Dodikovom naređenju treba da predloži Narodnoj skupštini Republike Srpske, objavio je na svojoj stranici poslanik Nebojša Vukanović.

„Nekoliko poslanika SNSD-a prvi put je smoglo snage i hrabrosti da se otvoreno suprotstavi suludim potezima svog šefa Milorada Dodika.

Dobio sam informaciju da mnogi poslanici u Klubu SNSD-a neće podržati i glasati za promjene Zakona o lokalnoj samoupravi koji Vlada po Dodikovom naređenju treba da predloži Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Poznata su mi imena tri poslanika SNSD-a kojima se probudila savjest i koji ne žele da glasaju za izmjene Zakona, ali zbog njih ne želim da objavljujem njihova imena“, napisao je Vukanović.

Dodao je kako je grupa poslanika odbila poslušnost jer ne želi da dalje učestvuje u donošenju suludih poteza i odluka, a ukoliko na silu ponovo pokuša po hitnoj proceduri da progura Zakon o lokalnoj samoupravi, Dodik rizikuje da nakon DNS-a i socijalista podijeli i sopstveni klub.

Naredna sjednica Narodne skupštine Republike Srpske zakazana je za utorak, 1. decembra.

 Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare