Politika

Vukanović opleo po Vučiću: Licemjerno je to, nema s mafijom ‘srpskog jedinstva’. Dodik je razbio sve

Nažalost, ne prestaju bočni udarci sa druge obale Drine, koji nisu usmjereni protiv opozicije već protiv naroda i Republike Srpske, koju je režim doveo do ivice opstanka.

Ovo je napisao Nebojša Vukanović, narodni poslanik Kluba SDS u Narodnoj skupštini Republike Srpske na svom blogu.

“Smatram da je krajnje nekorektna izjava predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, koju je dao za B92 i srbijanske medije, kako je razočaran jer više ne postoji „srpsko jedinstvo“ u Republici Srpskoj koje su navodno „američke diplomate i predstavnici uspjeli da razbiju“”, napisao je Vukanović.

“Čudno je, da ne kažem licemjerno, da predsjednik Srbije imputira opoziciji u Republici Srpskoj, pa time i meni koji nikad nisam imao nikakav kontakt niti prešao prag američke i britanske ambasade, navodnu bliskost sa Amerikancima, a da Vučić ide pred svake predsjedničke izbore u SAD, slika se sa Klintonom i Trampom, a Dašak Svježine je sada srdačan sa Palmerom kao nekada sa Medlin Olbrajt!”, piše Vukanović.

Dodao je da jedinstva nikada nije bilo, niti ga može biti sa “mafijašima i kriminalcima na vlasti koji su razorili Republiku Srpsku do posljednjeg atoma, jer bi to bilo pogubno za narod i opstanak Republike Srpske”.

Vukanović je rekao da se povremeno desi da režim i opozicija imaju slične stavove o nekim pitanjima.

“Očigledno je da Vučić maksimalno ponovo uskače u pomoć Dodiku, koji je u velikoj nevolji, i da pokušava da mu da novi vjetar u leđa, podeblja lažni spin režima i Dodikovih medija kako navodno Amerikanci i stranci ruše nekakvo srpsko jedinstvo, a u pitanju je grčevita borba za opstanak Srpske. Dodik je razbio sve, cijelo društvo i institucije, a da ne govorimo o zajedničkom nastupu i nekakvom jedinstvu političkih aktera oko ključnih nacionalnih pitanja, a njegovo uklanjanje sa vlasti, naravno demokratskim putem i izborima, i demontaža njegovog nakaradnog sistema i užasne zaostavštine”, napisao je Vukanović na svom blogu.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare