Region

Vulin pozvao Đokovića kod sebe da mu saopći sijaset floskula. Zaključci su mu epohalni

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin sastao se u četvrtak sa najboljim teniserom svijeta Novakom Đokovićem i tom prilikom su konstatovali da je sport oblast u koju treba neprestano ulagati, jer prvenstveno doprinosi pravilnom vaspitanju i razvoju djece i omladine, ali i afirmaciji Srbije.

Ministar Vulin je najboljem teniseru svijeta čestitao na svim dosadašnjim postignutim uspjesima i rezultatima i zahvalio se srpskom šampionu na svemu dobrom i značajnom što je učinio i što i dalje čini za Srbiju.

Istakao je i da je bavljenje sportom izuzetno značajno, prije svega za mlade i da svaki sport doprinosi i tome da djeca i omladina “ne budu na ulici”, već da razvijaju i usvajaju prave vrijednosti i pravilne oblike vaspitanja i ponašanja.

PROČITAJTE  Zloglasna hakerska grupa zaprijetila Srbiji? Osudili ih zbog podrške Rusiji: Jeste li stvarno toliko glupi? Očekujte nas

Vulin je podvukao da djeca i omladina kroz bavljenje sportom razvijaju osjećaj zajedništva, prijateljstva i da takođe ne treba zanemariti i pravilan fizički razvoj koji bavljenje sportom obezbjeđuje.

Đoković je sa druge strane zahvalio ministru Vulinu na svemu što Ministarstvo unutrašnjih poslova čini na polju afirmacije sporta u Srbiji, posebno kroz uspjehe koje pripadnici policije postižu na međunarodnim takmičenjima, ali i na svesrdnoj podršci prilikom organizovanja teniskih turnira u Beogradu na kojima pruža apsolutnu bezbjednost kako učesnicima tih turnira, tako gledaocima i svima onima koji u njihovoj organizaciji učestvuju.

Vulin je Đokoviću poželio nove uspehe i nove medalje i da još dugo svojim maestralnim mečevima i igrom veseli i usrećuje sve građane Srbije.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare