Magazin

Žanamari objavila provokativnu fotografiju. Muž joj je ostavio komentar: “Evo ne znam”

Pjevačica Žanamari Perčić (39) pratitelje na Instagramu uveselila je još jednim setom vrućih fotografija. Lijepa Makaranka pozirala je odjevena u crni topić i biciklističke hlače, pa su svi njeni ženski atributi i savršeno tijelo došli do izražaja.

Žanamari je pozirala ispred ogledala u čijem odrazu se vidjelo kako izgleda s leđa, a pozirala je i okrenuta kameri s boka. Dugu kosu je popeglala i pustila da joj ležerno pada po ramenima i niz leđa, a usne je istaknula bordo ljubičastim ružem.

U komentarima se prvi javio njen suprug Mario.

“Pa ja ne znam više, evo”, napisao je uz emoji koji je ostao bez teksta, a Žanamari mu je odgovorila: “Ovo je osoba koja treba još jednu kafu”.

Ne voli komplimente na račun godina

Nakon toga nastavili su se nizati uobičajeni komplimenti na račun njenog mladalačkog seksi izgleda.

“Šta bi čovjek rekao ne daš se godinama k’o cura od 25 godina, a ne već koliko imaš, izgledaš božanstveno kapa do poda”, napisao je jedan pratitelj, a Žanamari mu je odgovorila kako ne voli kada dobiva komplimente jer mlađe izgleda.

“Bilo bi mi još draže kad se svaka moja fotografija ne bi gledala kroz prizmu godina. Al’ hvala, znam da si ti uvijek dobronamjeran. Govorim općenito. Ne može ni jedan post proći da se u sklopu komplimenta ne spominju i te moje ‘strašne godine'”, istaknula je.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare