Magazin

Žena pedofil osuđena na doživotnu kaznu zatvora zbog ‘šokantno izopačenog’ zlostavljanja djevojke

Žena pedofil završila je u zatvoru nakon što je počinila “šokantno izopačeno” seksualno zlostavljanje, uključujući silovanje djevojke.

Vicki Bevan je na sudu u Liverpoolu osuđena na doživotnu kaznu zatvora, a najmanje na deset godina. Ona je priznala 36 seksualnih prijestupa nakon što je na prethodnom ročištu viđena kako se smije na optuženičkoj klupi.

Bevan (37) pojavila se na sudu u petak s dvojicom muškaraca, 62-godišnjim Paulom Raffertyjem i Tonyjem Huttonom (42).

Rafferty je osuđen na deset godina zatvora nakon što je priznao krivnju za deset seksualnih zločina, uključujući silovanje. Hutton je osuđen na četiri godine zatvora nakon što je priznao četiri seksualna zločina.

Uoči presude, sudac je rekao da “baš kad pomislite da ste čuli najgore, dolazi još jedno”.

“Sud je posebno zabrinula činjenica da postoje razmjene poruka koje predstavljaju šokantno izopačene fantazije. I nisu ostale samo fantazije, neke od njih su se odigrale u stvarnom životu”, rekao je sudija Andrew Menary.

Naglasio je da ne prihvata bilo kakve tvrdnje odbrane Bevan o “podijeljenoj krivici”, odnosno navode da su je drugi “naveli na zločin”.

Na prethodnom ročištu u martu, Bevan se smijala zatvorskim službenicima na optuženičkoj klupi prije nego što je obrisala suze bijelom maramicom kada se pojavio sudija.

Ime zlostavljane djevojke nije objavljeno. Troje optuženih priznali su krivicu u februaru.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare