Životni stil

Žena zatrudnila u 63. godini: Menstruaciju nema već 16 godina, a muž (72) joj je bio na vazektomiji

Jenny, 62-godišnja Instagram zvijezda, otkrila je da čeka svoje treće dijete iako 16 godina nije dobila menstruaciju, a suprug joj se podvrgnuo vazektomiji, prenosi The Sun.

O svom iskustvu s trudnoćom u zrelijoj dobi i nakon menopauze progovorila je na društvenim mrežama, dok je svoje nerođeno dijete opisala kao “čudo”.

Nakon što je otkrila da je trudna u sedmom desetljeću života, Jenny je uvidjela dvostruke standarde oko spola roditelja. Naime, niko ju nije piteo koliko njezin suprug ima godina, već su mu čestitali, a njoj su mnogi pisali da je “prestara” za još jedno dijete.

View this post on Instagram

A post shared by The Good Wifey (@jennys.reviews)

“Kada ljudi saznaju da ćemo dobiti dijete, njemu daju high five. On ima 72 godine, imate još pitanja?”, poručila je 62-godišnja trudnica koja bi trebala roditi krajem novembra.

Brojni kritičari, ali brojnija podrška

Dok se sprema za još jedan porođaj, Jenny se obračunava s kritičarima koji joj zamjeraju što je odlučila roditi u njezinim godinama.

Jedna komentatorica napisala joj je da je “nezdravo roditi dijete nakon 35. godine”, a trudnica joj je ironično odgovorila da “cijeni njezine savjete”. Drugi su stali uz Jenny i pisali kako “nema ništa loše” u tome što je starija mama.Povezani postovi: