Vijesti

Žestok okršaj Stanivukovića i Gorice Dodik:”Za razliku od tebe ja se ne slikam i ne družim sa kriminalcima”

Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković objavio je fotografiju sa stranačkog skupa SNSD na Kozari, na kojoj se u društvu Gorice Dodik i Sanje Vulić, nalazi glavna republička zdravstvena inspektorka koja je kontrolisala rad restorana Agape.

Glavni republički zdravstveni inspektor na skupu SNSD – još jedan primjer privatne države. Osoba sa lijeve strane je poništila rješenje o zatvaranju Agapea, lokala koji je radio uprkos zabrani, a čiji je vlasnik osoba u sredini. Kćerka. Nadam se da sada razumijete o čemu pričam, napisao je Stanivuković.

Ubrzo je na ovu prozivku regovala Gorica, koja se nije “pozabavila” prisustvom republičke inspektorke na Mrakovici, nego je kopala po Stanivukovićevoj prošlosti te objavila:

“Sad bi ja trebala objašnjavati slike, pravo i pravdu, iz ugla Draška, koji se još uvijek muči kako mene kriminalizovati, a da mu to ne ostane samo na slikanju, poručila je između ostalog Gorica, uz fotografije Stanivukovića sa nabildanim žestokim momcima među kojima su i zloglasna braća Ćulum iz Sanskog Mosta.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare