Politika

Zoran Mamić napustio Hrvatsku i došao u BiH

Zoran Mamić, bivši trener Dinama, koji je pravomoćno osuđen na četiri godine i osam mjeseci zatvora zbog izvlačenja novca iz kluba iz Maksimira, otputovao je iz Hrvatske u BiH, javlja Telegram.

Tokom poslijepodneva njegov je izlazak iz zemlje evidentiran na graničnom prijelazu u Slavonskom Brodu.

Njegovi advokati uvjeravaju da će se vratiti.

U Međugoriju je njegov brat Zdravo Mamić, koji je pobjegao od hrvatskog pravosuđa.

Vrhovni sud potvrdio je prošle sedmice nepravomoćnu osuđujuću presudu protiv Zdravka i Zorana Mamića te bivšeg direktora Dinama Damira Vrbanovića. Zdravko Mamić je tako i pravomoćno osuđen na šest i pol godina zatvora, a njegov brat Zoran Mamić na četiri godine i osam mjeseci zatvora.

Nakon presuda Zoran Mamić je dao ostavku na mjesto trenera Dinama, a kasnije je za RTL kazao da će odslužiti kaznu na koju je osuđen.

“Presuda je bila nepravomoćna, ali otkako je postala pravomoćna naglašavam da se i dalje ne osjećam krivim, poštujem tu odluku i učinit ću sve što moram. Sad slijedi pravna borba i čekamo daljnje odluke, kako odluče, tako će biti”, rekao je Mamić za RTL pa dodao:

“S obitelji ću analizirati odlazak u zatvor i vidjeli postoji li mogućnost odgode jer imam dijete od godinu dana. U načelu sam spreman to što prije riješiti. Imat ću 50 godina, odradit ću tu kaznu i nakon toga želim normalno živjeti”, prenosi Index.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare