Region

Zoran Kesić naprasno nestao dvije sedmice. Priznao je da je bio na ivici…

Nakon dvije sedmice pauze, Zoran Kesić konačno se vraća na ekrane ove subote, tačnije večeras, i to novom epizodom kultne humoristične emisije “24 minuta”. U kratkom video klipu koji je objavio jučer, a koji je nastao prilikom snimanja 230. epizode emisije, Kesić je “odveo” gledaoce s Youtubea iza kulisa, i otkrio im detalje nove epizode.

– Zadovoljstvo mi je da vas ponovo pozdravim ispred našeg studija nakon dvije nedjelje pauze. Ponovo sam u stroju – rekao je Kesić kroz smijeh na početku videa i dodao:

Svi su zadovoljni zbog mog povratka, bio sam na ivici, malo je falilo da odem u legendu, ali ovakvi kao ja se ne razboljevaju duže od dvije nedjelje.

Kesić je snimao video prednjom kamerom, te je gledaoce upoznao sa svakom osobom koja je učestvovala u snimanju nove epizode.

– Mnogo se bolje osjećam. Nisam još potpuno ozdravio, ali sam potpuno operativan. U stanju sam da radim. Želja da nastavim posao i stvaranje emisije je jedan vid izlječenja. Čovjek mora da ima neki smisao i nešto što ga motiviše i pokreće, a osim prije svega porodice, to je za mene naša emisija. Pokrenuo sam se, ne mogu više da budem bolesnik, moram da radim. Već smo napisali emisiju. Analitičar će nam biti novinar Danasa Aleksandar Milošević. Svira Eyesburn. Imat ćemo jednu fenomenalnu epizodu – rekao je Kesić ranije za Nova.rs

Tagovi:


Povezani postovi: