Sastojci za podlogu:
250 g mljevenog keksa
5 kašika oraha
60 g maslaca koji možete zamjieniti sokom od narandže
100 ml mlijeka
Izmiješajte mljeveni keks i orahe pa dodajte maslac, izmiješajte i dodajte mlijeko, sjedinite i rasporedite na dno kalupa.
Krema:
800 ml slatkog vrhnja
1 učvršćivač za šlag
250 g mascarpone sira
200 g kiselog vrhnja
200 g bombona
125 g napolitanki od lješnjaka
200 ml šlaga za ukrašavanje
Izmiksajte slatko vrhnje s učvršćivačem, a u drugoj posudi sjedinite sir i kiselo vrhnje, pa polako sjedinite sa slatkim vrhnjem i podijelite u 2 dijela.
U jedan dio stavite 200 grama sjeckanih bombona a u drugi izblendane napolitanke.
Na podlogu stavite prvo dio sa napolitankama, poravnajte pa ga stavite u zamrzivač na 30 minuta. Izvadite i stavite drugi dio sa bombonima poravnajte i opet u zamrzivač na 30 minuta pa za kraj stavite šlag a tortu ukrasite po želji.