Vijesti

Dobitna kombinacija: Ovo je pet najboljih ljubavnih parova zodijaka

Postoje horoskopski znakovi koji su naprosto stvoreni jedno za drugo i, ako se sretnu, imat će savršenu vezu.  Evo koji horoskopski znakovi imaju najviše šanse.

1. Rak i vaga

Ova dva znaka su srodne duše. Rakovi su veoma osjetljivi i emotivni, a vage znaju pronaći idealnu mjeru romantike i emocionalne stabilnosti. Stabilnost i predanost odnosu i porodici njihovi su zajednički ciljevi, zbog čega dobro balansiraju u vezama.

2. Ovan i blizanci

Ovaj dvojac ima zajedničkih karakteristika, ali i suprotnosti. Šarmatna osobnost ovna inspirira blizance. Uživaju u novim iskustvima i zajedničkim aktivnostima. Savršeno se nadopunjuju.

3. Lav i strijelac

Puni su ponosa i vole svjetla reflaktora. Oba znaka karakterizira jaka ličnost što ih nekad dovede u sukob, no to je ujedno i ono što ih čini jačima. Međusobno se nadahnjuju da budu najbolja verzija sebe. Njihova ljubav je duboka i strastvena.

4. Bik i djevica

Ovi zemljani znakovi vrlo dobro znaju šta žele u životu. Sigurni su u svrhu svog postojanja i spremni su naporno raditi kako bi ostvarili svoje ciljeve – ugodan i raskošan životni stil kako bi oni i njihovi voljeni bili sretni i bezbrižni. Upravo su zajednički ciljevi ono što im osigurava da ostanu bliski.

5. Vodenjak i jarac

Kreativni su i romatnično kompatibilni što ih čini savršenim partnerima. Zahvaljujući nevjerojatnim idejama često realiziraju velike projekte. Zajedno, oni mogu postići sve što zamisle. Dijeljenje istih uvjerenja i vrijednosti pomaže im da ostanu snažan par, piše timesofindia.