Životni stil

Domaća bajadera gotova za samo 20 minuta. I najveće sladokusce ostavlja bez riječi

Otkrijte Lino ladu kokos u bijeloj bajaderi i zaplešite svoj ples radosti uz okus kokosa i bijele čokolade.

Priprema

1. Kekse fino sameljite, dodajte bademe i maslac.

2. Šećer prelijte vodom i zagrijte da se rastopi pa dobiveni sirup prelijte preko pripremljenih sastojaka.

3. Dobro promiješajte i podijelite na dva dijela. U jednu smjesu umiješajte Lino ladu kokos.

4. Posudu (20×20 cm) prekrijte papirom za pečenje i po njoj rasporedite prvu smjesu. Smjesu poravnajte i utisnite te po njoj rasporedite smjesu s kokosom.

5. Stavite u frižider da se dobro učvrsti.

6. Pripremite glazuru tako da na pari zagrijete čokoladu i ulje miješajući dok se ne otopi. Pustite da se malo ohladi i prelijte po slastici.  

Posluživanje

Ostavite u hladnjaku nekoliko sati i narežite male bajaderice.  

Savjet

Umjesto bijele glazure možete pripremiti tamnu čokoladnu glazuru.