hrvatska navijačiva Ivana Knoll na tribinama stadiona u DOhi u crveno bijeloj kockastoj kratkoj haljini na nogama tene duga crna kosa smije se i pozira
Sport

Hrvatska navijačica zapalila tribine u Dohi. Pogledajte zašto su svi pogledi bili uprti u nju

Hrvatski navijači u velikom će broju bodriti Vatrene na Khalifa International stadionu, među njima je i hrvatska navijačica Ivana Knöll. On je jedna od najpoznatijih hrvatskih navijačica, koja je na tribinama uoči utakmice ponosno pozirala u atraktivnom kockastom outfitu.

Hrvatska će inače imati veliku podršku tribina. Ranije su hrvatski navijači Vatrenima priredili iznenađenje razvivši na plaži ispred njihovog hotela veliku navijačku zastavu.

View this post on Instagram

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Jutro uoči iznimno važnog dvoboja protiv Kanade, 200-tinjak hrvatskih navijača je ispred hotela reprezentacije Hilton Doha razvilo veliku navijačku zastavu. Zbog dužine plaže ovoga puta nije bilo moguće razviti cijelu, 200 metara dugačku zastavu. Već samo 80 metara koliko je dugačka plaža.

“Željeli smo pokazati našim igračima da smo uz njih i da imaju našu podršku. Jedino želimo da daju sve od sebe kao što i mi dajemo za njih. Vjerujem u našu pobjedu,” kazao je Dado Čor iz Crikvenice.

Ivana Knöll, poznata kao i Knoll Doll, nastavlja nizati zanosne fotografije sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru. Najpopularnija navijačica Vatrenih podijelila je sa svojim pratiteljima na Instagramu uoči prve utakmice hrvatske reprezentacije novu objavu koja je privukla brojne reakcije. Naime, fotografija prikazuje popularnu Knöll u dugoj, pripijenoj haljini s kockastim uzorkom, baš onakvim kakvog svijet veže s dresovima naše nogometne reprezentacije.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare