latino diva bijesna

Jennifer Lopez zabranila sva pitanja u vezi sa Benom Affleckom

Zadnjih su dana sve glasnija šuškanja kako im druga šansa nije uspjela te da slavni par juri prema razvodu. Uslijed toga latino diva nastavila je s promocijom novog Netflixovog filma 'Atlas' što je palo u drugi plan zbog njene privatne situacije. No više je se neće moći pitati ništa o njenom suprugu.

Hitmejkerica i Netflix su upozorili novinare koji prate događaje oko filma 'Atlas' da su pitanja o Benu Afflecku zabranjena, javlja TMZ.

Mediji su također obaviješteni da će Lopez učestvovati u grupnim intervjuima samo sa svojim kolegama Simuom Liuom i Sterlingom K. Brownom.

Tokom konferencije za novinare u Mexico Cityju jedan od novinar je pjevačicu direktno upitao o glasinama o razlazu, a ona, koja je još uvijek nosila vjenčani prsten, izgledala je napeto prije nego što je zaigrano prekorila muškarca, rekavši: 'Znaš ti bolje od toga'.

Nije jasno je li novinar bio obaviješten o njenom zahtjevu da nema ličnih pitanja ili ga je jednostavno odlučio ignorirati.

U sada već viralnom videu, novinar je šokirao publiku kada je zamolio Lopez da potvrdi jesu li 'glasine o Benu Afflecku stvarne', budući da 'žive odvojeno' nakon što se Ben iselio iz njihove kuće u LA-u 'prije nekoliko tjedana', navodi Us Weekly.

Pjevačica i glumica nije pokušala demantirati glasine da je njen četvrti brak na raspadu. Okupljeni su aplaudirali J.Lo zbog načina na koji je 'riješila situaciju', dok je jedan od panelista, njen kolega Simu, 'upozorio' ostale novinare da se klone te vrste pitanja.

'Nemojte ulaziti ovamo s takvom energijom, molim vas', rekao je 35-godišnji kanadski glumac.