Kriminal

Ko se sve družio kod Stojnića: Zahiragić snimao spotove u njegovim kafanama, Osmica bio redovan gost, dolazio i predsjednik Suda BiH

Denis Stojnić, nakon što je jučer uhapšen, večeras je predat u nadležnost Tužilaštva BiH. Njega su sinoć uhapsili pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo ispred kafića Tesla, čiji je i vlasnik. Denis Stojnić je inače vlasnik nekoliko kafića u istoj ulici. Zanimljivo je da tu često sjedi i sa političkim, policijskim i pravosudnim funkcionerima. U nastavku vam donosimo ko se sve družio kod Stojnića.

Organiziranje prostitucije

Tako sa ovim osumnjičenikom za organiziranje prostitucije, povezanim sa narko-grupama Elvisa Keljmendija često sjede osobe za koje je upitno da li bi tu trebale sjediti.

Zanimljivo da je, npr, SDA-ova uzdanica Haris Zahiragić čest gost Stojnićevih lokala. Pored toga imali su u svojevrsnu poslovnu saradnju.

Dakle, osim što se Zahiragić druži sa (oduvijek sumnjivim) Stojnićem, ovaj SDA-ovac je u njegovim lokalima snimao i predizborne spotove.

Stranačke kolege

Tako javnost pamti spot u kojem bezvoljni mladić dobije bukvicu od ostalih o tome zašto bi trebao glasati za heroja mladih – Zahiragića.

Zanimljiva je fotografija na kojoj se vidi Zahiragić zajedno sa stranačkim kolegom Ahmedom Čorbom. Međutim, tu je i direktor Obavještajno-sigurnosne agencije Osman Mehmedagić Osmica.

Osmica je inače bio čest gost kod Stojnića, a prema našim informacijama nije jedino uposlenik policijskih struktura koji se družio sa Stojnićem.

Zanimljivo je da se, povremeno, druženjima Osmice i Stojnića pridruživao i predsjednik Suda BiH.Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare