Nije šala

Neobičan oglas za posao: Regionalna kompanija zapošljava testere kondoma, možete raditi od kuće

Ovaj neobičan oglas poziva sve osobe koje vole razmišljati izvan okvira, donositi nove ideje i pridonositi stvaraju vrhunskih proizvoda da se prijave i učestvuju u testiranju kondoma

Ako ste mislili da je posao i užitak nespojiva kombinacija, razuvjerit će vas neuobičajeni oglas za posao u kojem se traži čak 30 osoba koje će testirati kondome na području cijele regije.

Zadatak prijavljenih kandidata je recenzirati kondome, a najbolje napisana recenzija osvojit će godišnju zalihu kondoma.

U susret danu zaljubljenih, najveći sex shop u Hrvatskoj – Eros.hr poziva hrabre pojedince iz Hrvatske i regije koji su spremni testirati granice vlastitih užitaka da postanu dio njihovog tima.

“Tester kondoma (m/ž)”– posao je koji otvara vrata za 30 kreativnih, strastvenih i otvorenih pojedinaca koji uživaju u radu od kuće i žele unaprijediti svijet intimne sigurnosti. Ovaj neobičan oglas poziva sve osobe koje vole razmišljati izvan okvira, donositi nove ideje i pridonositi stvaraju vrhunskih proizvoda da se prijave i učestvuju u testiranju kondoma.

Oglas je objavljen na PickJobs platformi za zapošljavanje koja ističe nesvakidašnje oglase za posao koji već dugo plijene pažnju na svjetskoj sceni, a od nedavno i u Hrvatskoj.

"Firme žele zaposliti pojedince kako bi testirali određen proizvod, uslugu ili doživljaj i dobile povratnu, nepristranu informaciju iz prve ruke. To putem ove platforme vrlo dobro funkcionira uz iznimno velik interes kandidata za takvu vrstu oglasa za posao“, kažu iz PickJobs-a.

Pitate se kako postati dio tima ovog sex shopa? Dovoljan je samo jedan korak. Prijavite se putem obrasca na dnu oglasa i priložite kratak tekst o tome zašto baš sebe smatrate savršenim kandidatom za navedeno radno mjesto. Sve odabrane osobe primit će kutiju proizvoda s uputama za ostavljanje recenzija. Najbolje napisana recenzija osvaja godišnju zalihu kondoma i ima priliku postati tester/recenzent za nove proizvode. Oglas možete pronaći na platformi PickJobs, a prijaviti se možete na linku do 14.02.2024.