Muzika

Rihanna najavila svoj veliki nastup na poluvremenu Superbowla: ‘Čekali smo te, gdje si bila?’

Rihanna je objavila novi kratki pregled, odnosno, najavu onog što obožavatelji mogu očekivati tokom željno iščekivanog nastupa na poluvremenu Superbowla sljedećeg mjeseca, piše Page Six. Poznata je pjevačica podijelila spomenutu najavu na društvenim mrežama. Prikazuje njezin korak u ccentru pozornosti popraćen zvukom obožavatelja iz pozadine.

"Čekali smo te", moglo se čuti kako jedan obožavatelj govori u videu. Dok drugi glas govori da je prošlo više od 2000 dana otkako je posljednji put nastupila uživo.

"RiRi, gdje si bila?!", čuje se u najavi prije nego što zasvira njezin hit "Needed Me".

Rihanna je u klipu nosila žutu bundu koju je nadopunila raskošnim naušnicama. Upečatljiv izgled dodatno je naglasila i živopisna šminka.

Ranije ove sedmice, NFL je objavio videozapis Rihanne u majici s kapuljačom marke Fenty koji je prvo objavila na svom Instagram storyju.

"Peta sedmica od danas", nagovještava njezina objava s Instagrama, objavljena 9. januara.

Rihanna je u septembru najavila da će nastupiti u poluvremenu SuperBowla, koje će producirati DPS, s Roc Nationom i Jessejem Collinsom kao izvršnim producentima i Hamishem Hamiltonom kao režiserom.

Inače, još 2018. je bila pozvana da nastupa za vrijeme poluvremena SuperBowla u Atlanti.

Međutim, ona je to odbila zbog kontroverzi oko NFL-ova tretmana Colina Kaepernicka. Bivši bek San Francisco 49ersa bio je i hvaljen i kritiziran jer je kleknuo tokom intoniranja nacionalne himne u znak protesta protiv policijske brutalnosti i društvene nepravde. Show je naposljetku predvodio pop rock bend Adama Levinea, Maroon 5. S posebnim gostima kao što su Big Boi i Travis Scott. Ovogodišnji SuperBowl će se održati 12. februara.