Magazin

Trump napao trudnu Rihannu: ‘Uvrijedila je pola nacije. Najgori nastup u historiji’

Donald Trump napao trudnu Rihannu. Naime, bivši američki predsjednik Donald Trump iznio je niz kritika na račun Rihanne nakon što je pjevačica nastupila u poluvremenu Super Bowla i otkrila da je trudna. Njezin je nastup nazvao "epskim promašajem" i "najgorim nastupom" u historiji sportskog događaja.

Donald Trump napao trudnu Rihannu

"Epski promašaj: Rihanna je, neupitno, imala najgori nastup u poluvremenu Super Bowla u historiji. I to nakon što je svojim poganim rječnikom uvrijedila više od pola našeg naroda koji već ozbiljno propada. Također, toliko o njezinom stilistu", napisao je Trump na svojoj društvenoj mreži Truth Social.

Oštra rekacixja Trumpa / Foto: Printscreen

Mnogi su zaključili da se njegovi komentari odnose na umjetnički performans iz 2020., kada je Rihanna išarala automobil natpisom "Je*eš Trumpa". Bivši predsjednik i prije dva dana žestoko je kritizirao pjevačicu napisavši.

"Bez svoga stilista ona bi bila niko. Loša je i nema talenta."

O išaranom automobilu je ranije ove sedmice na Truth Socialu pisao i bivši Trumpov lijjekar u Bijeloj kući i teksaški kongresmen Ronny Jackson. "Zašto NFL prikazuje ovo sranje? Rihanna ne smije biti izvođač na poluvremenu", napisao je Jackson.

Prvi izlazak

Podsjećamo, za 34-godišnju pjevačicu ovo je bio prvi izlazak na veliku scenu u posljednjih pet godina, nakon turneje na kojoj je bila kad je 2016. izdala svoj posljednji album Anti. Nakon nastupa potvrdila je da je drugi put trudna. Za vrijeme nastupa nekoliko puta je dodirnula stomak.

Društvene mreže su preplavljene reakcijama njenih fanova, a Twitter je pao na dvadeset minuta. Dok su neki uzbuđeni zbog sretne vijesti koju je pjevačica objavila, drugi spominju kako će "dvije godine čekati novi album".