Vijesti

Zoran Čegar za Raport: Pogriješio sam što ga nisam demolirao i dobro namlatio. On je nas napao

Nakon što je Raport prvi objavio snimak sa sarajevskog parkinga na kojem se vidi kako policajaca FUP-a Zoran Čegar mlati radnika, javio nam se i glavni akter – Čegar.

On ne vidi ništa sporno u ovom što je uradio, osim da je trebao jače udarati.

“Mi smo došli na parking, ustvari, to je zamljište koje su uzurpirali kriminalci reketaši i iznajmljuju ga kao parking. Taj koji se predstavlja za randika, nije radnik nego kriminalac. On je kolegu napao riječima ‘Šta radiš ovdje, mrš u pičku materinu, jebem ti mater drotovsku’. Ja sam ga onda pitao što to radi on je i meni rekao ‘jebem ti mater drotovsku'”, priča Čegar.

PROČITAJTE  U Memorijalnom centru Srebrenica prikazan dokumentarni film "Kapija '95"

Pitamo ga da li je ipak malo pretjerao, jer je on službeno lice.

“On se trzao na mene, to se ne vidi na snimku jer je friziran. On je nas napao, mlatarao rukama i sve. Nisam ja budala, neće mene niko vrijeđati. Neka dokažu da je to parking i da smo mi to trebali platiti”, navodi Čegar.

Ponovo ga pitamo da li osjeća krivicu i smatra li da je prekršio neke zakone.

“Ništa ja nisam prekršio. Pogriješio sam što ga nisam demolirao, da sam ga dobro nalemao ne bi bilo ovo. Ovo je sad hajka na mene. Osveta jer nisam dao narko-sekti da uđe u FUP. Znam ja ko ovo meni pakuje, neće moći. Tražili su rat, dobit će džihad”, navodi Čegar.

Tagovi:


Povezani postovi:

Pretplati se
Notify of
guest
1 Comment
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
trackback
Čegar koji je mlatio radnika na parkingu još nije suspendovan. Porodica zabrinuta i u strahu, obratili se Komisiji za sigurnost
3 mjeseci

[…] FUP-ovac kasnije je za Raport kazao da mu je žao što ga nije ‘demolirao i dobro namlatio’, jer mu je navodno psovao […]